MHP'den 12 ilçeye eş zamanlı çıkarma!

Politika

MHP Kocaeli İl Teşkilatı , ilimizin tüm ilçelerinde eş zamanlı gerçekleştirilen programlar kapsamında karış karış gezerek vatandaşın duasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı öncülüğünde Kocaeli'nin tüm ilçelerinde eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretler kapsamında Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, mevcut tüm ilçe başkanları, Milletvekili Adayları; Yudum Kaşıkçı, Emre Külcü, Haktan Kalıntaş, Doç. Dr. İsa Araz, Hasan Galyan, Halil Maya, Celalettin Yaylak, Serkan Günaydın, Murat Balta, Muhteren Çay, Hacı Ertan, Abdulkadir Danışmaz ile KAÇEP Başkanı Yağmur Balıkçı sokak sokak mahalle mahalle gezerek; vatandaştan esnafa, sıkılmadık el bırakmadı. MHP kadroları gerçekleştirilen ziyaretlerde, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye destek istediler. Gittikleri her yerde aileden birileri gibi karşılanan teşkilat mensupları, vatandaşlardan da hayır duası aldı.

"SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

Parti il binasının önünde yoğun katılımla gerçekleştirilen Ramazan bayramlaşmasında ifade ettiği gibi çalışmaları hızlandırdıklarının altını çizen İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, "Çalışmalarımız çok yoğun. SKM'lerimizin oluşturduğu programlar kapsamında gece gündüz demeden sıkılmadık el bırakmayacağız inşallah. 14 Mayıs akşamı MHP Kocaeli kadrolarının başarısını tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı daha büyük bir farkla yeniden seçtirecek, partimizin meclisteki koltuk sayısını da arttıracağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı’nı hakettiği başarıya taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.