MHP’den sosyal medya açılımı

Politika

İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaelililerin ve partililerin merak ettiği sorulara sosyal medyadan cevap verecek. Sorular Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından iletilebilecek.

Göreve geldiği günden bu yana teşkilatların dinamizmine önem veren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, bu kez de teşkilatın sosyal medya hesapları üzerinden çalışmalarına başladı. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan MHP Kocaeli Teşkilatları, Yunus Emre Kurt’un sosyal medya hesabından gelen soruları cevaplandıracağını açıkladı. Yapılacak çalışmayla ilgili bir videoda hazırlandı.

HANGİ ADRESLER?

Videoda bugüne kadarki konuşmalarından kesitlere yer verilen Kurt şunları söyledi: “Kıymetli Kocaelili hemşerilerim, Kocaelimizin 12 ilçesinde yaşayan her vatandaşımızın sorularını cevaplandırmaya hazırım, sorularınız bekliyoruz.” Yapılacak etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar Facebook; MHP Kocaeli İl Başkanlığı, Twitter kocaelimhp41 ve Instagram kocaelimhpilbaskanliği sorularını iletebilirler. Soruların toparlanması sonrası Kurt, hepsini cevaplandıracak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.