MHP’YE ZİYARETÇİ AKINI

Politika

MHP Çayırova ilçe teşkilatı yoğun bir gündem geçiriyor. MHP Çayırova ilçe başkanı İsmail Akkuş, MHP Gebze-Darıca ve Dilovası ilçe başkanlarını, Çayırova Belediye başkanını kabul etti. Göreve yeni atanan Akkuş konuklarını yeni yönetimi ile birlikte misafir etti. Akkuş ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili de açıklama yaptı.

MHP İlçe teşkilatına ilk ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ve ilçe yönetiminden geldi. Ardından MHP Darıca ilçe başkanlığı görevine İsmail Kuş ile birlikte atanan Darıca MHP ilçe başkanı Mustafa Yıldırım ve yönetimi Akkuş’u ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. MHP Gebze ilçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yöneticileri de Akkuş’u ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

SON ZİYARET BAŞKAN’DAN

MHP ilçe başkanlarının ziyaretlerinin ardından Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Belediye başkan yardımcısı Saadettin Arıkboğa ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan MHP Çayırova ilçe teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile ilçe başkanı İsmail Akkuş Çayırova’nın genel durumu ile ilgili bir görüşme yaptı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş yarın kutlanacak olan Öğretmenler Günü ile ilgili de bir açıklama yaptı. Akkuş açıklamasında, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca, vefakârca ve özverili bir biçimde gayret gösteren öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktır.

Türk öğretmenlerinin bu özelliklerinin yanı sıra, milli konularda ki hassasiyetlerini topluma anlatmada gösterdikleri sorumlu anlayışları, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefinin gerçekleşmesinde en önemli itici güç olacaktır. Öğretmenlerimiz ülkemizin ilim-bilim yolunda ilerlemesinde, gelecek nesillerimizin yetişmesinde, ülkemizin aydınlık geleceğe ulaştırmada en önemli değerimizdir. Bu nedenle, anlatılanları öğrenebilen, öğrendiğini anlayabilen nesiller yetiştiren öğretmenlerimize müteşekkiriz. Kendini bilen nesiller de köklerini ve değerlerini bilir. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.