Sancaklı: Başarılı olmak zorundayız

Politika

MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek'in organize ettiği kahvaltı programı, partilileri bir kez daha buluşturdu. Programda konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, 2023 seçimlerini işaret ederek "Başarılı olmak zorundayız" dedi

KOCAMAN DA KATILDI

MHP Kocaeli Teşkilatları, Kartepe İlçe Başkanlığı’nın bugün organize ettiği kahvaltı programında buluştu. Foşa Garden’daki buluşmanın ev sahipliğini Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Programda Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Genel Başkanı Başdanışmanı Ruhi Ersoy, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, yöneticiler ve partililer yer aldı. Programa partililer büyük ilgi gösterdi ve mekanı tamamen doldurdu.

İSTİKLAL MARŞI GÖNDERMESİ

Kahvaltı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüntülerinin yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başlayan programda ilk söz alan isim Hayati Dilek oldu. Dilek, "Programımızın İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümüne denk gelmiş olması bir gururdur” ifadelerini kullandı. Mustafa Kocaman ise, “Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Cumhur İttifakı'nın ne demek olduğunu çok iyi bilen insanlarız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli bu ittifakının oluşması için bir araya geldi. Kartepe'de güzel gelişmeler devam ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum çünkü bu gelişmeleri birlikte hayata geçiriyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.