TEKDAL: İstiklal ve istikbal için yola çıktık

Politika

AK Parti milletvekili aday adayı olan Zeynel Tekdal Şahin Medya grubu ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Kâşif Şahinkesen ile bir araya gelen Tekdal, “İstiklal ve istikbal için yola çıktık. Yeni Türkiye yüzyılında ülkemizi dünya yıldızı yapacağız” dedi.

Adıyaman siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ve Adıyaman’da aday adaylığını kısa bir süre önce açıklayarak çalışmalara başlayan Zeynel Tekdal Şahin Medya grubu ziyaret etti. Çalışma arkadaşları Zeynel Yaşar, Mustafa Orhan ve İbrahim Tekdal ile birlikte Kâşif Şahinkesen ile görüşen Zeynel Tekdal çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarırken, medya dünyasının artık duayen isimlerinden birisi konumunda bulunan Kâşif Şahinkesen’de kendi alanı ile ilgili bilgiler aktardı.

Zeynel Tekdal, “Bir dizi ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla ziyaretler yapıyoruz. Çalışmalarımızı hızlandırdık ve bölgede güçlü bir ekip kurduk. Türk milletinin tarihi uzlaşmasıyla sağlanan Cumhur ittifakı istiklal ve istikbalimizin teminatıdır. Bu ittifak kutlu bir diriliş hamlesidir. Yapılacak seçimlerde Türkiye’nin geleceği milletimiz tarafından tayin ve tecil edilecektir. Yükümüz ağır sorumluluğumuz yüksektir. Bölgemizi Ankara’da temsil etmek doğduğumuz toprakları hizmet etmek istiyoruz.

Takdirin öncelikle partim, sonrasında da yüce milletimizde olduğu bilinciyle Genel Başkanımız ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde çalışmak, verilecek görevleri canla-başla yerine getirmek istiyorum. İnşallah 2023 seçimleri ile beraber ülkemiz yeni bir Türkiye yüzyılına kavuşacak. Bugüne kadar partim için çok başarılı çalışmalar yaptım. Tabi ülkemiz şu anda kritik bir süreçten geçiyor. Ülke sevdalılarının bu süreçte elini taşın altına koyması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bende kendime güvenerek, milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım. Çıktığımız bu yolda Allah bizi utandırmasın” dedi.

Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kâşif Şahinkesen’de AK Parti’den Adıyaman için aday adayı olan Zeynel Tekdal’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.