“Ülkenin potansiyelinin ve gücünün yarısıyız”

Politika

Kadın Emeği programı çerçevesinde Kocaeli’ye gelen AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, ülkenin potansiyelinin ve gücünün yarısının kadınlar olduğunu hatırlatarak, kadınların emeği ile Kocaeli’deki üretimin daha da artacağını belirtti.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda programı çerçevesinde 81 ilde yapılan Kadın Emeği programı çerçevesinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde Kadın Kolları Genle Başkanı Ayşe Keşir kadınlarla buluştu. Toplantıya AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kocaeli Milletvekili Radiye Katırcıoğlu, Kadın Kolları Genel Sekreteri Aslı Seren, Teşkilat Başkanı Emine Yavuz Gözgeç, Tanıtım Medya Başkanı Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, girişimci kadınlar ve çok sayıda partili katıldı.

46. İLİMİZDEYİZ

Kocaeli kadınlar için geldiklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, “Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevini 8 Mart’a devraldıklarını belirtti. Toplantıları halka açık planladık. Burada herkesin sözünü söylemesini istiyoruz. Bu memleket, çocukları için hayalleri olan kadınlar için bir pencere açmak istiyoruz. 20 yıldır hükümetlerimizin çok farklı teşvik programları var. Sahada bu programların iyi bilinmediğini gördük. Bugün 46. ilimizdeyiz ve burada çalışmaları anlatıyoruz. Her ilde heyecanlanıyoruz ve çalışmaları büyük bir mutlulukla izliyoruz.

BİLGİLERİ KADINLARA ULAŞTIRIN

Büyük Türkiye hikayesi yazmak istiyorsak kadınlar olmadan olmayacak. Kadını dışlayan bir toplum potansiyelinin ve gücünün yarısından vazgeçmiş demektir. Biz Türkiye olarak potansiyelimizin ve gücümüzün yarısından vazgeçmeyeceğiz. Bu şehir üreten bir kent. Kadınların burada nasıl bir katkı vereceğini görmek istiyoruz. İlçe teşkilatlarımız bu toplantılardan duyduklarınızı daha çok kadınla paylaşın. Bu fırsatlar daha fazla kişi alınca azalmayacak. Çevrenizle paylaşmaktan imtina etmeyin. Kadınların güçlenmesi, üretimin artması ve büyük Türkiye hayalimiz için büyük öneme sahip” dedi.

BAŞARI HİKAYELERİ PAYLAŞILDI

Genel Başkan Ayşe Keriş’in kısa konuşmasının ardından Kocaeli’de kurumların verdiği desteklerle iş kuran ve başarı hikayesi yazan kadınların başarı hikayeleri tek tek paylaşıldı. Kadın Kolları Genel Merkezi Teşkilat Başkanı Emine Yavuz Gözgeç’in moderatörlüğünde anlatılan hikayelerin kadınlara örnek olması amaçlandı. Kadınların başarı hikayelerinden sonra kurum temsilcileri kadınlara verilen desteklemelerle ilgili kadınlara bilgi verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.