Zinnur Büyükgöz; “Hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz”

Politika

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendi döneminde yapılanları anlattı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün üç gün boyunca sürecek olan ‘Hizmet ve Yatırım Gündemi’ toplantılarının birincisi bugün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün 2019-2021 yılları arasında gerçekleştirdiği çalışmaları anlattığı programa AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, CHP meclis üyeleri, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda davetli katıldı.

“Pandemide sessiz sedasız çalıştık”

Gebze’de sessiz devrime imza attıklarını kaydeden Başkan Büyükgöz, “Pandemi olduğu için hizmetlerimizin çoğunu sessiz sedasız yaptık. Türkiye imalat sanayisinin yüzde 30’u ilçemizde gerçekleşiyor. Gündüz nüfusumuz, gece nüfusunun iki katından fazla. Bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Gebze Belediyesi olarak gönülden ve aşkla seferdeyiz. Yeni ihtiyaçlara cevap verecek yeni projeler masamızdan eksik olmuyor. En fazla talep edilen 10 branşta gençlerimize eğitim veriyoruz ve bu anlamda atölyeler açtık. Enderun Anaokulları’nda 4-6 yaş çocuklarımıza eğitim sağlıyoruz. Yaz okullarında 16 bin 250 öğrencimize eğitim verdik” şeklinde konuştu.

“Tapu sorunu arık tarih oldu”

Sözlerine devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “GESKART sosyal destek kartını hayata geçirdik ve 3 milyon 701 bin 508 tutarında yardım yaptık 9 bin 641 ailemize. Hemşerilerimize, gıda, yakacak, çocuk ihtiyaç, hijyen seti gibi başlıklarda 71 bin 198 adet yardım ve 400 bin 871 TL tutarında nakdi destek sağladık. 24 ayda 4 bin 500 hektarlık alanda imar uygulamasını tamamladık. Acil saha ekipleri kuruldu ve 7/24 esasıyla çalışmalarını yapıyorlar. Bu süreçte Gebze Arama ve Kurtarma Ekibi (GEAK) kuruldu. İstihdam konusunda 3 bin 114 kişiye iş bulma konusunda aracılık yaptık” derken tapu sorununu ortadan kaldırdıklarını ve Yavuz Selim ve Hürriyet’te 300 hanenin tapu işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.