Gebze İlçe Sağlık Müdürü Kadıoğlu: Vakalarda üç kat artış var

SAĞLIK

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde artan koronavirüs vakaları endişe uyandırıyor. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, şhirde vakaların üç kat arttığını söyledi.

 Kadıoğlu, Gebze’deki vaka sayılarının yeniden tırmandığını söylerken herkesi dikkatli olmaya davet etti. Müdür Kadıoğlu “İnanılmaz bir artış var. Bayram tabi ki etkiledi. Aslında normalleşmeyle beraber yükseliş söz konusu, herkesi dikkatli olmaya kurallara uymaya ve aşı olmaya davet ediyorum” dedi. Sözlerine devam eden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Başa dönmeyelim, kısıtlamaların olduğu can kayıplarının ve vakaların yaşandığı günleri yaşamayalım. Çok dikkatli olmayı sürdürelim. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha duyarlı olalım” şeklinde konuştu.

Aşı çalışmalarına da değinen Kadıoğlu, “Aşı çalışmalarında randevusuz aşı şu anda durdu. Ancak yeniden hızlanacak, şu an için randevulu aşılar yapılıyor. Vatandaşlarımız eğer aşı olmadılarsa mutlaka olsunlar. Salgını aşıyla yenebiliriz. Salgının üstesinden gelmek için mutlaka aşı olmalıyız, hep beraber bu salgını yenebiliriz, başka çaremiz ve kurtuluşumuz yok. Buradan tüm Gebzelilere sesleniyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.