Müdür Kadıoğlu; “Gebze’de her şey yolunda”

SAĞLIK

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, okulların açılmasına rağmen koronavirüs vakalarında herhangi bir kötü tablonun oluşmadığını kaydederek Gebze’de her şeyin yolunda gittiğini, hastanelerde herhangi bir artışın olmadığını belirterek “Şu anda herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

“SIKINTI YARATACAK DURUM YOK”

Okulların açılması, insanların memleketinden dönmelerinin ardından koronavirüs’teki son durumu Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’na sorduk. Müdür Kadıoğlu, Gebze’de korkulan bir artışın olmadığını kaydederek “Gebze’de çok şükür kötü biri durum söz konusu değil. Artış falan yok. Doğal bir bağışıklık oluştu. İnsanlar yakalasan da aşı sayesinde hafif atlatıyor, anlamıyor bile. Bu durum sevindirici gerçekten, Gebze’de bir sıkıntı beklemiyoruz açıkçası” dedi.

“EN BÜYÜK SİLAHIMIZ AŞI”

İnsanların hastalığa karşı duyarlı olduklarını ve artık dikkat ettiklerini belirten Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu “Bundan sonrası için de kötü bir durum oluşacağını sanmam. Aşı en büyük güvencemiz. Aşı en büyük silahımız. Ben işlerin kötüye gideceğini sanmıyorum. Tabi ki dikkatli olacağımız kesin. Dikkati elden bırakmayacağız. Okulların açılması ya da insanların memleketlerinden dönmesi etkilemedi. Bundan sonra da sıkıntı olmayacak, kötü haberler artık vermiyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.