Barbora Krejcikova’dan depremzedelere anlamlı destek

SPOR

Dünya tenisinin 12 numarası Çek raket Barbora Krejcikova, milli takımı için mücadele ettiği Billie Jean King Cup’ta kazanacağı parayı depremzedelere bağışlayacağını söyledi.

Çek raket Barbora Krejcikova, Billie Jean King Cup’ta Çek Cumhuriyeti - Ukrayna karşılaşması için Antalya'ya geldi. Dünya 12 numarası olan Krejcikova, Türkiye’de birçok sporcu arkadaşı olduğunu hem onların vasıtası ile hem de uluslararası medyadan depremi ve etkilerini gerçekleştiği günden bu yana yakinen takip ettiğini ve milli takımı için mücadele ettiği bu organizasyonda kazanacağı parayı depremzedelere bağışlayacağını belirtti.
Ukrayna ve Türkiye organizatörlerine Antalya’da oynamalarına izin verdikleri için teşekkür eden Krejcikova, "Hem Ukrayna hem de Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Bu turnuvada kazanacağım tüm miktarı depremde Türkiye'de mağdur olan insanlar için destek olarak bağışlamak istiyorum. Genç tenis oyuncularına yardım etmek istiyorum. Depremzedelere yardımcı olmaktan çok mutlu olurum. Türkiye Tenis Federasyonu ile yardımların nereye gideceği ve nasıl yardımlar yapılacağı ile ilgili sürekli bağlantıdayız. Eğer benim orada bulunmama da karar verirlerse orada bulunmaktan ve tenis oynamaktan gurur duyarım” ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.