Dört Dörtlük Karşılaşmada Kazanan Dostluk Ve Türk Futbolu Oldu

SPOR

Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası’nın TSE Gebze Tesislerinde gerçekleşen tanıtım galasına spor, iş, sivil toplum ve basın camiasının temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul TSE Spor Kulübü Spor tesislerinde gerçekleşen tanıtım galasına Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ile İstanbul TSE Spor Kulübü Başkanı Ramazan Tektaş ev sahipliği yaparken, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırovaspor Kulübü eski başkanlarından Şevket Külte, Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay, Bölgemizde kurulu bulunan yöresel derneklerin başkan ve yöneticileri, iş dünyasının seçkin isimleri ve basın mensupları katıldı.

Saat 21.00’de kokteyl ve ikramla başlayan Şener GYD Yaz Turnuvası tanıtım galasında saygı duruşu ve İstiklal marşının hep birlikte okunmasının ardından Şener GYD ve Gebze Birlik Spor Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, salonu dolduran konuklara hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Yılmaz konuşmasında “ Centilmenlik içinde geçmesini beklediğimiz, Gebzemizin spor hayatına, sosyal hayatına renk katacak bir organizasyonun startını bu akşam hem birlikte veriyoruz. Hep birlikte olmak, iş dünyasının stresinden bir an olsun koparak spor yapmanın ve futbolun büyülü atmosferini hep birlikte paylaşmak için startını verdiğimiz turnuvamızın çok keyifli ve unutulmaz güzellikte anlara ev sahipliği yapmasını umuyoruz. Katılımcı kulüplere başarılar diliyoruz. Başta GTO Başkanı Sayın Nail Çiler’e, İstanbul TSE Spor Kulübü Başkanı Ramazan Tektaş’a, TSE Başdenetçisi Fatih Soylu ve tüm TSE yöneticilerine ve çalışanlarına, Sponsorlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve değerli basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gebze Mutlukent Sporter Halı Saha tesislerinde 31 Temmuz – 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Şener GYD Yaz Futbol Turnuvası 20 takımın katılımı ile 4 grupta oynanacak müsabakalarla başlayacak. 10 Eylül tarihinde oynanacak final müsabakası ile sona erecek turnuvada şampiyon takıma 12.000 Türk lirası, 2. Olan takıma 7.000 Türk Lirası, 3. Olan takıma 4.000 Türk Lirası ve 4. Olan takıma 2.000 Türk lirası para ödülünün yanı sıra en iyi kaleci, en centilmen takım ve gol kralına ödüller verilecek.

Turnuvanın tanıtım galasına katılan konuklar gecenin finalinde İstanbul TSE Spor Kulübü ile Gebze Birlik Spor Kulüpleri arasında oynanan dostluk karşılaşmasını hep birlikte izlediler. Başlama vuruşunu Şener Yılmaz, Ramazan Tektaş ve Fatih Soylu’nun birlikte yaptığı hakem Yalçın Küçük’ün yönettiği dostluk maçında 8’li takımlar halinde sahaya çıkan iki ekibin mücadelesi Şener GYD Yaz Turnuvası galasına renk kattı. Bol gollü geçen müsabaka 4-4’lük skorla sona ererken kazanan dostluk ve spor oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.