Gebzespor ve Kocaelispor depremzedeler için oynayacak

SPOR

Geliri deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlık maçı yapacak olan Kocaelispor ile Gebzespor’un yöneticileri maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. 

Geliri deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlık maçı yapacak olan Kocaelispor ile Gebzespor’un yöneticileri maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Geliri deprem bölgesine bağışlanmak üzere 26 Şubat saat 14.00’te hazırlık maçı düzenleyecek olan ilimiz futbol takımlarından Gebzespor ve Kocaelispor’un yetkilileri maç öncesinde basınla buluştu. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Menekşe Kültür Salonu’nda düzenlenen toplantıda bilgilendirmede bulunan Gebzespor Kulübü Başkanı Resul Tat, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz çok önemli bir afet ile karşı karşıya geldi. Biz de kentin iki güzide spor kulübü Kocaelispor ile Gebzespor olarak Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda dostluk maçı oynayacağız ve tüm geliri depremzedelere göndereceğiz.

"ALLAH BİR DAHA BU ACILARI YAŞATMASIN"

Bu acıyı yaşamış iki takım olarak acılar paylaşıldıkça azalır diye bakıyoruz. Elde edilen tüm geliri depremzedelere bağışlayacağız. Engin başkanım organizasyonu anında kabul ettiği için kendilerine teşekkür ederim. Gerçekten onları en iyi biz anlarız. Ülkemiz bunu da atlatacak. Bu acının üstesinden geleceğiz. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın.

"OKYANUSTA BİR DAMLA OLMAK İSTİYORUZ"

Bu afet ayrıca bilinçlenmemiz açısından da bize umut vermeli. Afetlerle, depremlerle nasıl yaşamalıyız konusunda daha tedbirli olmamıza vesile olur inşallah. Pazar günü saat 2’de Eskiçarşı ve Hodri Meydan taraftar gruplarımızla herkesi bekliyoruz. Okyanusta bir damla olmak istiyoruz.

"VERECEĞİMİZ MESAJLA ACILARA ORTAK OLACAĞIZ"

Başkan Tat’ın ardından sözü alan Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, yaşanan acıya orta olunması gerektiğini belirterek yaptığı konuşmasında şu şekilde konuştu: “Gebzespor başkanımıza etkinlik için özel olarak teşekkür ediyorum. Anlamlı bir günde anlamlı bir organizasyon ile birlikteyiz. Bugün değil de ne zaman? Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza katkı sağlamak için bir araya geleceğiz. Skor ve maddiyat bir anlam ifade etmiyor. Güzel bir katılım ile ve vereceğimiz mesajla acılara ortak olacağız.

"KOCAELİ'DEKİ TÜM BELEDİYELERİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE TARİH YAZIYOR!"

Devlet - Millet el ele ve Kocaeli’deki tüm belediyelerimiz deprem bölgesinde tarih yazıyor. Tüm STK’lar olağanüstü bir dayanışma içerisinde. Bölgedeki vatandaşlarımıza ilk günden beri en fazla destek veren şehir Kocaeli’dir. Önce Sakaryaspor ardından Gebzespor ile birlikte çok güzel mesaj vereceğimizi düşünüyorum. Maça gelemeyenler de AFAD’a katkı sağlamalı. Bugün sahiplenme günü. Darıca, Çayırova ve Kocaeli’nin tamamı bu organizasyonu sahiplenmiyorsa konuşulacak bir şey yok. Bu etkinliğe maç gözüyle bakmak yerine yardım anlamında bakmak lazım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.