Resul Tat; Şampiyonluk kovalayacağız

SPOR

Gebzespor Başkanı Resul Tat, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına basın mensupları ilgi gösterirken programa Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı.

Gebzespor Başkanı Resul Tat, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına basın mensupları ilgi gösterirken programa Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı. Gebzespor’un bir marka olduğunu kaydeden Başkan Tat, “Gebzespor kentimizin bir numaralı markası. Geçen sezon şampiyon olamadık, bu sene hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Gebzespor, şampiyon olamamışsa başarısızdır. İnşallah çok daha güzel bir sezon hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURACAĞIZ

Sözlerine devam eden Gebzespor Başkanı Resul Tat, “Basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelemedik, bir iletişim eksikliği oldu bizden kaynaklı, bundan böyle daha sık bir araya geleceğiz, eleştiriye açığım, eleştiri olmalı. Futbol herkesin yorum yaptığı bir spor dalı. 23 Temmuz tarihinde kongremiz olacak. Daha güçlü bir yönetim hedefliyoruz. Hocamız ve transferlerimiz ile güzel işlere imza atma gayretindeyiz. Gebzespor için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

BU BİR BAYRAK YARIŞI

Alt yapıya da önem vereceklerini ifade eden Başkan Tat, “BAL Liginde başarı hedefliyoruz, büyük bir camiayız. İnşallah bu sezon iyi işlere imza atarız. Bu bir bayrak yarışı bugün görev bizde yarın başkasında olur. 1955 yılında kurulan bir camianın temsilcileriyiz. Ben görev almış başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim, geçen sezon lige geç başladık hatalarımız oldu, onlardan ders alarak iyisini yapıp kentimize faydalı olmayı istiyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.