banner89

banner88

BTP GENÇLERE GÜVENİYOR

BTP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Niteliğinde Açıklama Yaptı; Gençlere Sıralamada Yüzde 80 Kontenjan

Genel 19.11.2022, 11:56
BTP GENÇLERE GÜVENİYOR

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcıları Harun Kayacı Mavi Marmara Gazetesini ziyaret etti, Mavi TV’de programa katıldı. Sevgi Aksel ile hayata dair programına katılan Kayacı hem siyaset hem ekonomi ile ilgili önemli açıklamalara imza attı. Kayacı kurtuluş reçetesinin Milli Ekonomi programının olduğunu belirterek BTP ülkeyi yönetmeye hazır mesajı verdi.

Kayacı BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın devrim niteliğinde bir açıklama yaptığını belirterek, bu açıklamanın M. Kemal Atatürk’ün kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermesinin ardından en büyük devrim olduğunu söyledi. Harun Kayacı, “Milletvekili sıralamasının yüzde 80’i 40 yaş altında gençlerden oluşacak. Listeler bir kadın bir erkek şeklinde yapılacak” dedi.

NELER KONUŞTU?

Atatürkçü, donanımlı bir lider. Biz o gençleri yok sayamayız. Yaşı geçmiş insanların siyaset yaptığını görüyoruz. Bunların enerjisi yok. Dilleri iyi değil. Toplumu geren bir dil kullanıyorlar.  Toplumun genç siyasetçilere ihtiyacı var. Hüseyin Baş’ı MYKK olarak biz seçtik. Çok isabetli bir seçim yaptık. BTP’nin çok doğru seçim yaptığını gördük. 40 yaş altı seçmenin altında olan yapı bilgiyi konuşacak bir lidere ihtiyacı var. Genel Başkanımız genç bilgi içinde yoğrulmuş enerjisini yüksek bir lider.  Çocuklarımızı keşfetmemiz lazım, önünü açmamız lazım. Ülkemizin önünü açmamız gerekir. Gençler bütün problemleri çözer. M. Kemal Atatürk’ün güvendiği kadar biz onda bir kadar güvenelim. Bu problemleri o gençler çözer.

6 MASA NE DİYOR SİZ NE YAPIYORSUNUZ

Biz 21 yıldan bu yana siyaset yapıyoruz. Herhangi bir siyasi partinin artığı veya devamı değiliz. Biz ne yapacağımız biliyoruz. Biz çözümün ne olduğunu biliyoruz. 6’lı masada heyecan kalmadı, bir şey üretemiyor tarzı bir baskı oluştu. Genel başkanımız dedi ki 6’lı masaya bir sandalye konulamıyormuşsunuz dedi. Halkın sesini dillendirdi. Meral hanıma teşekkür ediyorum. Geldi talebini masaya taşıyacağız dedi. Saadet Partisi daha önce siz çok Atatürkçüsünüz diye karşı çıkmıştı. Masaya gitti maalesef kim ne yaptı bilmiyoruz. Kabul etmediler. Kim ne konuştu bilmiyoruz. Bizim istediğimiz Türkiye’yi bütün sorunlardan kurtarım M. Kemal’in kurduğu cumhuriyetin fabrika ayarlarına çekmek. Biz bu yolda devam edeceğiz. Bir seçmen olarak söylüyorum. Doğru yapmadılar. Hüseyin baş gittiği her yerde enerjisini taşıyan sinerjisini taşıyan bir lider. Toplumun her kesimini konuşacak bir dili var. Siz bu insanı dışarıda bırakırsanız ne yapmış olursunuz? İktidarın ekmeğine yağ sürüyor olursunuz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Artık bu sorunun cevabını 6’lı masa verecek. Biz bu konuyu kapattık. 21 yıldan bu yana siyaset yapıyoruz. Siyaset yapmaya devam ediyoruz.

GENÇLER İÇİN NE DEDİ

Genel Başkanımız Hüseyin Baş İstanbul programında devrim niteliğinde bir açıklama yaptı. Milletvekili sayısının yüzde 80’i 40 yaş altı olacak. Bir kadın bir erkek sıralaması yapacak. Bunu hiçbir siyasi partide göremezsiniz. Siyasete kadının elinin değmesi gerekir. Biz evimizi, çocuğumuzu, geleceğimizi teslim ediyoruz. Siyasette otur diyoruz. Baş siyasette bir devrimi gerçekleştirdi ve siyasette milletvekilleri yüzde 80’i 40 yaş altı olacak. Gençler ülkeyi idare edecek. Gençlerin bu çağrıya kulak vermesini istiyoruz. Katılımın yoğunluğunu da görüyoruz. Tarikattan bahsediyorlar şundan bundan bahsediyorlar. Biz gülüp geçiyoruz.  Bu hareket Haydar Baş’ın bize bıraktığını mirastır. Biz gençlerin önünü açarak Türkiye’nin önünü açmak istiyoruz.

TARİKAT İDDİASI İÇİN NE DEDİ

Tarikatlar istiklal mücadelesinde misyonerler tarafından masa başında kurulan yapılanmalardır. Bunlara M. Kemal döneminde fetva verme görevi verilmiştir. Atatürk ehlibeyt Müslümanlarla birlikte bu ülkeyi 7 düvele karşı savaşarak işgalden kurtardı. İsmail böyle anlamak yerine. Tarikat gibi masa başında kurulan bu yapılanmaları takip edenler yanlış yoldalar. Bizi de böyle yorumlayanlar ve gündeme getirenler maksatlı davranıyorlar. Kalmış ki Haydar Baş’ın misyonerler çalışmaları ile ilgili kitapları var. Haydar hocayı anlamak yerine önyargı ile davranarak anlam vermeye çalışıyorlar. Bunlar yanlıştır. Ekonomide, iktisatta, siyasette bilgi birikime sahip olan bir insanı Türkiye’de işgalcilerle iş birliği yapan insanlarla bir tutuyorsunuz. Tarikat olması için gerekli doneler var. Tekke olması lazım, post olması lazım, devletin desteklemesi lazım. Bunlar bu hareketin içinde var mı? İnsanlar namaz kılar, tesbih çeker, ibadetlerini yerine getirir. Biz bunların elini öperiz. Hüseyin Baş kumaşını, bilimini, bilgisini ortaya koyunca BTP’ye ilgi artmaya başlayınca tutuştular. Yalan yanlış iddialarla kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar.

DEDELERE MAAŞ BAĞLANSIN

Cem evleri ibadethanedir. Dedelere de maaş bağlanması gerekir. Nasıl cami imamlarına maaş bağlanacaksa Dedelere de maaş bağlanacak. Mezhepler İslam’ın yorum zenginliğidir. Biz gördük ki bazıları bunu kavga haline getirmiş. Bunu Suriye’de gördük. Yaşıyoruz. Bunların İslam’ı Amerikancı İslam. Amerika’nın menfaatlerini koruyan kollayan bir İslam. Bütün mezheplerin kaynağı ehlibeyttir. Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıya döğmez. Bunların amacı Amerikaya’yı övmek, Nemrut’un ateşine su taşımaktır.

MİLLİ EKONOMİ-MİLLİ PARA

Özelleştirme ile şirketler elimizden çıktı. Atatürk’ün kurduğu fabrikaları satmışız. Madenlerimizi beşli çetenin eline vermişler. Bütün bunlara rağmen işi bıraksınlar biz bu durumu düzeltiriz. Bor madenleri iyi bir örnektir. Bor madenini işleyeceğiz.

Biz Türkiye’nin sütün sorunlarını biliyoruz. Siz bu sorunları çözemezsiniz. Siz Ali Babacan’ın sistemi ile çözemezsiniz. Mevcut iktidarın yöntemleri ile çözemezsiniz. Bu sistemin adı kapitalizm. Bu sistem Amerika’da battı.  Sistemi değiştirmek gerekir. Ekonomi sistemini değiştirip Milli Ekonomi programını uygulayacağız. Milli Paralarla ticareti iktisat literatürüne Haydar Baş kazandırmıştır. Haydar Baş "Milli Ekonomi Modeli"nin bir gereği olarak "her ülke kendi parası ile ticaret yapmalıdır" tezini ortaya koyarak "Milli Paralarla Ticaret" anlayışının mimarı olmuştur. Dış ticaret her ülkenin kendi parası ile olduğu takdirde ülkelerin kalkınmaması mümkün değildir. Lakin karşılığı olmayan boyalı kâğıda üretimini teslim edersen gelişmen mümkün değildir. ABD çok büyük -600 milyar dolar- bir cari açığa sahip olmasına rağmen ayaktadır. Çünkü karşılığı olmayan parayı basıp senin üretimini almaktadır. Bu sömürü düzenine ancak Milli Ekonomi Modeli anlayışı son verebilir.

Milli Ekonomi Modeli; borçlanmadan ekonomik büyümenin nasıl olabileceğinin matematiğini ortaya koyan, üreticiyi maliyetsiz finans desteği ile destekleyen, asgari ücreti yoksulluk sınırının üstüne taşıyabilecek kaynağı içinde barındıran, sosyal devlet projeleriyle gelir dağılımındaki adaleti sağlayan, tüketimin kaynak olduğundan hareketle bireyin ekonomik bağımsızlığını sağlayan ve milli paranın hâkim olduğu her alandan dövizi temizleyen sistemin adıdır. Buna başta Rusya ve Çin birer örnektir. Bu devletler "Milli Para" ile ekonomik işgalden kurtulmuşlardır.

TARIM POLİTİKASI ve EKONOMİ

Türkiye’nin üçte biri işsiz. Çalışanların büyük bir bölümü de geçinemediği için ikinci bir iş yapıyor. Kimse merak etmesin. Biz milli ekonomi programı ile bütün bu sorunları çözeriz. Ekonomi ve tarım politikalarımız buna göre geliştirildi ve hazırlandı. Tarım ’da üreten tarım politikaları ile üretmenin keyfini yaşayacak. Toprağına tonum atmadan yüzde 50’sini alacak. Ayrıca devlet orayı tarım sigortası kapsamına alarak garanti altına alacak. Devlet taban fiyat belirlerken onların yanında olacak.   Atatürk’ün mirasının sahipleri olarak biz yoksulluğu fakirliği suç sayacak, vatandaşı zengin yapacak projelerimiz var. Yeter ki Genel Başkanımızı ve gençlerimizi Meclise taşısınlar. Onlara fırsat versinler. Türkiye bir ay içerisinde değişecek.

BÖZ GÖREVE HAZIRIZ

Biz, Genel Başkanımız Hüseyin Baş'la ülkemizin ekonomik tüm sorunlarını çözmeye varız. Biz Türkiye'de siyaset yapmak için icazeti dışarılarda arayanlardan değiliz. Biz yetkiyi kendi milletimizden, Ayşe teyzemizden, Mehmet amcamızdan istiyoruz. Biz, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'la Mili Ekonomi Model’ini uygulamaya varız. Hiçbir makul, mantıklı mazeretin arkasına sığınmadan, ülkemizin birikmiş tüm sorunlarını çözeceğimize söz veriyoruz. Siz, millet olarak bize yetki vermeye, önümüzü açmaya var mısınız? Siz varsanız, biz BTP olarak Genel Başkanımız Hüseyin Baş'la dünden göreve hazırız.

BABACAN’A TEPKİ GÖSTERDİ

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın paylaşımlarında Merhum Genel Başkanımızın Milli Ekonomik programından alıntılar görüyoruz. Bu alıntıları kendi adına paylaşması doğru mu? Keşke alıntı yaptığını söylese. Zaten kurtuluş bu reçetede Milli Ekonomik programda saklıdır.

Devem edecek

Yorumlar (0)
15
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 33 90
2. Fenerbahçe 33 86
3. Trabzonspor 33 55
4. Beşiktaş 33 51
5. Başakşehir 33 49
6. Rizespor 33 48
7. Kasımpasa 33 46
8. Antalyaspor 33 45
9. Alanyaspor 33 45
10. Sivasspor 33 45
11. A.Demirspor 33 41
12. Samsunspor 33 39
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 33 37
15. Konyaspor 33 36
16. Gaziantep FK 33 34
17. Hatayspor 33 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 33 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 31 69
2. Göztepe 31 63
3. Ahlatçı Çorum FK 31 55
4. Sakaryaspor 31 54
5. Bodrumspor 31 52
6. Kocaelispor 31 52
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 31 47
9. Gençlerbirliği 31 47
10. Erzurumspor 31 42
11. Ümraniye 31 37
12. Manisa FK 31 36
13. Keçiörengücü 31 36
14. Şanlıurfaspor 31 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 31 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. Arsenal 34 77
2. Liverpool 34 74
3. M.City 32 73
4. Aston Villa 34 66
5. Tottenham 32 60
6. M. United 33 53
7. Newcastle 33 50
8. West Ham United 34 48
9. Chelsea 32 47
10. Bournemouth 34 45
11. Brighton 32 44
12. Wolves 34 43
13. Fulham 34 42
14. Crystal Palace 34 39
15. Brentford 34 35
16. Everton 34 33
17. Nottingham Forest 34 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 34 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 32 81
2. Barcelona 32 70
3. Girona 32 68
4. Atletico Madrid 32 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 32 51
7. Real Betis 32 48
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 32 42
10. Getafe 32 40
11. Osasuna 32 39
12. Sevilla 32 37
13. Las Palmas 32 38
14. Deportivo Alaves 32 35
15. Rayo Vallecano 32 34
16. Mallorca 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 32 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 32 14
Kocaeli Haberleri